Луксозна мека мебел за реалния живот

В продължение на три десетилетия високото качеството и стрикния контрол на производство са неизменна част от цялостната политика на фирмата.

За Нас

„КЕДЪР 92” - това сме ние и нашата история!

Всичко започна през 1992 година в Ловеч, когато, водени от любовта си към красивото и практичното, решихме, че искаме да произвеждаме качествени български, тапицирани мебели. През годините развихме уменията и дизайна си, но запазихме и подобрихме високото качество на предлаганите от нас продукти.

Предлагаме цялостно обзавеждане по индивидуален проект(който самите Вие може да зададете) за Вашия дом, офис, хотел или обществена сграда. За всичко по дизайна и производството се грижи нашият екип от професионалисти. За да сме на нивото, което Вие, нашите клиенти, бихте искали от нас, ние поддържаме собствени сгради на площ от 1.2 дка, в които извършваме всяко звено по производствения цикъл. Като в момента сме концентрирали усилията си в средния и висок клас с над 40 модела тапицирани мебели, подходящи за офис и жилищно обзавеждане.

Подхождаме с уважение към нуждите и желанията на всеки наш клиент, а след това и с прецизност към изработката на избраното от него. Изпълнявали сме поръчки за обекти в и извън България, с особена концентрация по нашето Черноморие. По този начин успяхме да утвърдим името си на вътрешния и външния пазар, вярвайки, че високото качество и удобство трябва винаги да бъдат допълвани от коректност и лично отношение към клиента!

Вие сте добре дошли в нашия офис винаги, за да обсъдим Вашите проекти, скици, снимки и изисквания, за да създадем най-доброто за Вашия дом, заведение, офис или хотел.

Телевизионен рекламен клип - Kedar92

Top