Модерни Тапицирани Спални по поръчка


Информация за произвежданите от нас Модерни Тапицирани Спални по поръчка

Спалнята е мястото, в което всеки търси най-жадувания комфорт и най-интимната атмосфера. Важно е тя да бъде както практична в своите размер и дизайн, така и достатъчно удобна и функционална. Но винаги стигаме и до момента, в който се оглеждаме за товам леглото ни да гали и естета в нас, като обръщаме особено внимание на спални с тапицирана табла, в които сякаш виждаме класа и ненадминат уют. Тапицираните спални винаги са били непреходни и модерни, защото освен с елегантна визия, привличат с мекотата и комфорта, който настаняват трайно във всеки дом.

В Kedar92 винаги работим с мисъл, насочена към клиента и поради това успяваме да постигнем симбиоза между нуждата и желанието, между здравината и красивата композиция, между практичността и истинското удобство за тялото и ума. За да постигнем това, изработваме нашите от стабилна дървесина, с мека и красива тапицерия от кожа, еко кожа или устойчив текстил. За още повече устойчивост, пък и лесно почистване, можем да повдигнем всеки модел на дървена или метална стъпка, която не само ще завърши визията, но и ще подобри удобството в дома. За още функционалност и предимства влагаме метална подматрачна рамка или....(тук нямам подадена информация какви са другите варианти за подматрачни рамким, затова, ако ти ги имаш, просто ги допиши). Когато изработваме проект на тапицирана спалня, осъзнато допускаме, че в желанието Ви може да влиза и възможността за внедряване на място за багаж и затова всеки наш модел може да съдържа механизъм с ракла.

Във формата ни за контакти, по телефона или директно в офиса на Кедър92 – заповядайте и се свържете с нас, за да обсъдим тази спалня по поръчка, която да отразява Вашата индивидуалност. А после Ви подканваме да се облегнете комфортно на тапицираната табла на леглото и да се насладите на компанията си или тази на любим човек, с приятно питие или закуска в леглото.

(Прочети повече)

Няма модели в тази категория.

Top