Двуместни и Триместни Дивани

Дизайнерски диван Слава

Дизайнерски диван Слава

Комфортен диван Кьолн

Комфортен диван Кьолн

Луксозно канапе K-98

Луксозно канапе K-98

Диван K-24

Диван K-24

Модерно канапе K-100

Модерно канапе K-100

Луксозно канапе 0537

Луксозно канапе 0537

Разтегателен диван K-95

Разтегателен диван K-95

Луксозно четириместно канапе Виктор

Луксозно четириместно канапе Виктор


Информация за произвежданите от нас Двуместни и Триместни Дивани

Съвременните дивани трябва да отговаря на много повече критерии от просто практична мебел. Знаем, че всеки човек днес има своите изисквания за модела, функциите, изработката, цветовете и формите на своя двуместен или триместен диван или канапе. Това е една от причините все по-често клиентите да избират индивидуално проектиране и изработка по поръчка на своята мека мебел.

Затова сме се постарали да предложим в нашите дивани една цялостна и завършена „картина“, която включва обмисляне на всеки детайл от изработката му – от здравината и качеството на материала, през механизмите, като например клик-клак механизъм, до използвания дунапрен за отлична мекота, с които лесно един разтегателен диван се превръща в удобно легло.

Влагаме устойчивост и модерни тенденции в това да покрием всички направления на един модерен диван за хол или кухня, като предлагаме и внедряване на ракла към услугите, защото знаем, че да се спести пространство и използва максимално практичността на една мебел е функция, търсена от клиента.

Затова обръщаме особено внимание, когато подбираме материалите, с които работим, както и доставчиците и парньорите си. На всеки етап от производствения процес сме внедрили система за контрол на качеството, която се извършва ръчно от професионалистите, които работят за нас. Тяхната задача е да подсигурят максимално качество и лесно приложими конфигурации, които да паснат на всеки избран модел и стил.

Не забравяме и това, че все пак човек се “влюбва“ често с очите си и изработваме нашите модулни дивани в съзвучие с красотата на модерната скандинавска линия или непреходността на вечния класически дизайн, но винаги подплатена с удобни възглавници с мемори паня и качествена дамаска, която да издържи във времето, без значение дали ще предпочетете тапицерия от плат или кожен диван.

И, разбира се, ако имате идея или проект, които вярвате, че повече съвпадат на Вашият индивидуален поглед над живота, екипът на Kedar92 ще се радва да го обсъдите и заедно да изберете най-добрите характеристики на Вашия диван по поръчка. Само така можем да сме сигурни, че когато се приберете вкъщи с готовия продукт, ще можете истински да му се насладите и да сте доволни от нас като доставчик и избор на партньор за Вашия интериор.

(Прочети повече)
Top