Фотьойли и Кресла

Луксозен фотьойл AR10

Луксозен фотьойл AR10

Луксозен фотьойл AR20

Луксозен фотьойл AR20

Луксозно кресло AR22

Луксозно кресло AR22

Луксозно кресло К-98

Луксозно кресло К-98

Луксозен фотьойл АРИ

Луксозен фотьойл АРИ

Фотьойл Офис

Фотьойл Офис


Информация за произвежданите от нас Фотьойли и Кресла

Да се отпуснеш в мекотата на един фотьойл е блаженство, което всеки оценява. А когато това е фотьойл по поръчка, създаден и съобразен с личния Ви стил, усещането е още по-задоволяващо.

Ние от Кедър 92 вярваме, че нашите клиенти заслужават да се чувстват прекрасно в дома или офиса си, затова създаваме нашите мебели с много внимание към детайла и желанията на бъдещия им собственик. Всеки от представените на страницата ни модели, може да бъде изработен по поръчка, което ще добави личен привкус към него.

Проектираме и изработваме модерни кресла и фотьойли с различни функции и предимства като: разтегателни и релакс фотьойли, с лесен за управление механизъм, красиви линии, здрава масивна конструкция от бук.Удобните облегални и седални възглавници съдържат дунапрен и силикон и често лежат на еластични колани, което подобрява стойката при седеж и качеството на почивка.

Външният вид на креслата е в унисон с желания интериор: от строго елегантен и изчистен, до разчупен и модернистичен, а функционалността им е многообразна, което покрива широк спектър от приложения и помещения, в които те да се усещат на мястото си. Красотата на всеки фотьойл се определя и от високото качество и вариациите от дамаски и кожи, с които можем да ги облечем. Практични и сравнително лесни за подръжка, те са нужния последен детайл за една завършена визия. Финалният щрих са различните стъпки, които можем да предложим, за да получите перфектният дизайн на вашето кресло, такова с: дървена и практична стъпка, метална и модерна, въртящ се механизъм или без повдигане, за семпла елегантност.

Разгледайте детайлите за всеки наш модел фотьойл и не забравяйте, че ако ни предоставите Ваш проект и размери, той ще бъде направен, в зависимост от зададените критерии – за комфорт и прецизност, които работят за Вас!

(Прочети повече)
Top