Услуги

Услуги

Вие сте добре дошли в нашият офис винаги, за да обсъдим Вашите проекти, скици, снимки и изисквания, за да създадем най-доброто за Вашият дом, заведение, офис или хотел.

Ще проектираме и обсъдим с Вас всеки детайл – от материалите за основната конструкция, през механизмите, които ще ви осигурят сигурност. Ще преминем заедно през пълнежа на всяка част от дивана, за да сме сигурно, че ще изработим най-комфортният вариант, а след това ще се погрижим и за естетическата му част като ви помогнем да се ориентирате между различните платове, кожи и десени.

Mеката мебел, която предлагаме, носи високото качество на масивната букова дървесина и буков шперплат, като използваме ПДЧ само за неотговорните детайли. Изключителните ѝ характеристики се допълват от:

---  Стилен дизайн  ---

Комфортна тапицерска структура и пълнеж - дунапренът, използван при изработката на мебелите е с високо обемно тегло със съответните сертификати за качество. Предлагаме варианти за седалките като: кокосова вложка, силиконова вата, класически пружинен пакет, пенолатекс; поставени върху еластични колани или твърда основа, в зависимост от спецификата на модела. За облегалките използваме дунапрен с подходяща еластичност и мекота, както и вътрешни калъфки със силиконов пълнеж.

---  Практичност и мултифункционалност  ---

ако моделът позволява, можем да го проектираме със съответния вид механизъм за трансформиране в легло с някои от следните характеристики: - ламелна скара /собствено производство/ - МТК ламел и платно - изтеглящ механизъм, тип “MR” - механизъм, тип “падащ гръб” - подматрачен механизъм Седафлекс - механизъм с 10см и14см. дунапрен - подматрачен механизъм Сталмод - Полша - 10см дунапрен

---  Ергономичност и прецизност  ---

Галещи окото линии!

А когато сме покрили всички направления – от материалите, до цветовете и удобството на проекта, ще се погрижим за транспорта и неговия монтаж (и демонтаж).

Така затваряме цикъла на предлаганите услуги и Ви обещаваме да сме до Вас, докато не изпълним заедно това, което живее във Вашите представи за удобство и красота!

Персонализирайте Вашата мебел според вида и размера на помещението и Вашите желания и предпочитания

Стъпка 1

Избор на мебел - канапе, ъглов диван, кресло или спалня.

Стъпка 2

Избор на дамаска от над 1000 модела.

Стъпка 3

Вземане на размери според мястото в помещението.

Стъпка 4

Вашето място вече е готово да му се насладите.

Top